Maarten schrijft

Week van de Zorg

kab_9686regioplus_persbericht-2Van 13 t/m 18 maart 2017 is De Week van Zorg en Welzijn. Ruim duizend locaties van zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen dan hun deuren voor het grote publiek. Zelf heb ik intensief gebruik gemaakt van de expertise in deze sector tijdens de periode dat ik leukemie had en daarom ben ik er trots op dat ik in 2017 ambassadeur ben van dit jaarlijkse evenement.

Ik ben heel dankbaar voor de goede zorg die ik heb gehad in de tijd dat ik ziek was. Ik heb de kennis en kunde van de zorgprofessionals destijds zelf mogen ervaren. Daardoor was ik ervan overtuigd dat ik de beste behandeling kreeg die er was. Ik was in goede handen en dat gaf mij vertrouwen in mijn herstelproces.

Ons zorgstelsel is een van de beste ter wereld en daar mogen we met recht trots op zijn. Daarom draag ik de sector Zorg en Welzijn een warm hart toe en zet ik mij graag in voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Ik hoop dat zorgprofessionals en het grote publiek tijdens deze Week elkaar ontmoeten om zo een beter beeld te krijgen van de vele mogelijkheden die de sector te bieden heeft en kennis die we in pacht hebben.

Klik hier voor meer informatie over de Week van Zorg en Welzijn.

wzw17_320x100_grote_mobiele_banner

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *